Werkwijze

Otterloo Huizentoezicht is gespecialiseerd in het toezicht houden van uw huis en het verzorgen van uw huisdieren tijdens de periode dat u elders verblijft. De toezichtfunctie van deze dienst heeft een preventieve werking, waardoor het risico op inbraak sterk verkleind wordt. Daarnaast wordt er voor uw huisdieren en planten gezorgd.

Ondanks al bestaande buurtpreventies wordt er helaas nog te vaak ingebroken in huizen die leegstaan gedurende de vakantieperiodes.

Bij deze dienst moet u denken aan het dagelijks controleren van uw woning, het verzorgen van de (kamer)planten, het sluiten en openen van de gordijnen in de avond en ochtend, post uit de brievenbus halen en het eten geven van bijvoorbeeld de katten, konijnen en cavia’s.
Extra aanvullende diensten zijn onder andere het sproeien van de tuin en borders en het maaien van het gras.

Otterloo Huizentoezicht is in eerste instantie beschikbaar in ’t Gooi en omstreken.

Met deze unieke dienst van Otterloo Huizentoezicht gaat u met een gerust hart op reis en laat u uw huis in vertrouwde handen achter.

Wij regelen dit graag voor u zoals u gewend bent van ons: persoonlijk, betrouwbaar, integer en flexibel. Wij zijn u graag weer van dienst!

Genieten van uw vakantie begint zonder zorgen en eindigt zonder zorgen.

Mocht u interesse hebben in deze dienst dan ontvangen wij graag uw aanvraag enige dagen voor uw vertrek per mail en maken wij daarna een afspraak met u voor een intake gesprek.

Otterloo Huizentoezicht: ontzorgt zoals u dat wilt.

.

inbraakpoging beveiliging vakantie huis toezicht inbraak preventie familie aangelegenheden ziekenhuis opname weekend weg begrafenis of crematie diefstal preventie alarm buurtpreventie alarmcentrale inbrekers huizenoppas

Social Media

 

Contact gegevens